Uusibanneri.JPG

Hei.

Lukuvika on kahden kirjallisuudenystävän blogi ja podcast. Luvassa paljon puhetta kirjoista - luetuista ja lukemattomista. 

Jakso # 14 Helsinki Lit -spesiaali

Jakso # 14 Helsinki Lit -spesiaali

60812878_415994212285719_3728710909250502656_n.jpg

Lukuvika on tavoistaan poiketen kerrankin ajankohtainen kirjallisuuspodcast, sillä vierailimme hiljattain Helsinki Lit -festivaaleilla, ja uusi jaksokin ilmestyy vain viikko itse tapahtuman jälkeen. What is this sorcery?!

Jaksossa keskustelua herättää Hesarin kolumni, jossa povataan tekstin kuolemista ja kirjallisuuden muuttumista vain pienen piirin puuhasteluksi. Suljettujen ovien takana tapahtuvilla kirjallisuusfestareilla puuhastellessamme tunsimme piston keskiluokkaisissa sydämissämme.

Keskiluokan ongelmista kirjoittaa myös jakson keskustelun aiheena ollut norjalainen Nina Lykke. Mutta miten Kim Thúy oikein alkoi kirjoittaa romaania Ru? Miksi teinitytöt fanittavat André Acimania ja kuka kirjailija on luultavasti lukuvikalaisten uusi idoli? Vastaukset näihin kysymyksiin löydät uudesta jaksosta.

Jakso löytyy Soundcloudista, iTunesista, Voiman sivuilta sekä nyt myös Spotifystä. Tunnelmallista viikonloppua kaikille - mieluiten hyvän kirjan tai podcastin ja teekupin parissa!

Jaksossa mainitut kirjat ja lähteet:


3 + 1 X Odotetuimmat elokuvat

3 + 1 X Odotetuimmat elokuvat

Samastumisesta, tunteesta ja tutkimuksesta

Samastumisesta, tunteesta ja tutkimuksesta